31. Januar

Dro ut for å fiske i Vatlestraumen og Hjeltefjorden. Fint vær og brukbart med fisk. Prøvde et par nye plasser som virket lovende, skal testes mer.
Dagen begynte med frafall av Tony pga. sykdom. Deretter flatt batteri i båten. Lensepumpen hadde stått på i bare ca. 4 uker! Etter en tur for å skaffe nytt batteri var vi endelig i gang. Var for mange båter i Vatlestraumen, så vi testet ut nye plasser mesteparten av dagen. Fikk dessverre ikke de helt store fiskene, men antallet var bra.
Arter: Lange, Torsk, Sei, Hyse, Lyr og Lusuer.
Totalt ca. 50kg.
Hilsen Espen og Tommy

24. januar

Var ute for å ordne en ile. Det ble litt fristende å prøve stangen også, så vi prøvde på litt artsfiske inne i Spildepollen. Det ble tatt Hvitting, Sypike, Torsk og Rødspette. Var kaaaldt, så vi holdt ikke på så lenge.
Hilsen Espen og Tommy

3 januar 2009

Krabbetur!!
Tommy og Espen dro ut for å hale garn og hente torsk. Det var desverre ikke så mye torsk i garnene, men det var mye krabbe. Tommy bannet mens espen gliste og spiste krabbe i 2 dager etterpå. Er ikke hverdagskost med krabbe i januar. Det viste seg heldigvis at det var en torsk på ca. 2.5kg i siste garnet, så tommy ble fornøyd han også. Det var litt surt vær og dårlig tid, så vi rakk bare å fiske noen langer og prøvde etter torsken ett par timer. Dette var omsider tommy sin dag, og han dro en god del fisk, og toppet de med en fin lange på 9kg. Totalfangst ca. 40kg.


tommy

2 januar 2009

Langetur
Etter den mislykkede torsketuren noen dager før, så bestemte Tommy og Espen seg for å sette ut noen garn etter torsken. Etter å ha lettet båten for noen garn, dro vi for å fiske lange i Vatlastraumen.
Det er noe som ikke altid er som det skal være, for ganske tidlig drar espen opp en TORSK på 12.5kg! Deretter fikk vi mye fin lange. Totalfangst ca.100kg.


espen

29 desember 2008

«Mislykket Torsketur»
Vi var 3 optimister fra klubben som dro ut for å fiske juletorsk.
Tony, Tommy og Espen. Etter å ha prøvd flere av mine gamle og en gang gode torskeplasser, så innså vi at det ikke var mer torsk igjen. Vi bestemte oss derfor for å bruke de siste 3 timene med dagslys til å fiske lange i Vatlastraumen. Det begynte med at tony og espen dro opp hver sin lange på 6 og 6.5kg etter ca. 2min. Fortsettelsen var like bra, med en topp av tony med en lange på 15kg.
Tommy satt i midten uten å få fisk, men var fantastisk til å kleppe og kutte opp agn. Det er godt det fortsatt finnes gode fiskekompiser:)
Totalfangst på ca. 100kg+.


tony