ÅRETS FØRSTE KLUBBTUR

ÅRETS FØRSTE KLUBBTUR
Lørdag den 17Februar var det dags for den første av 6 planlagte turer. Etter litt frafall dagene før turen, så var vi 5 stk som stilte opp med godt humør denne morgenen. De som stilte var Ingrid, Helge Rune, William, Espen og Tommy. I vanlig Bjørgvin stil så var det meldt 12-15m/s og regn.

Siden det var meldt mye vind, så bestemte vi at det ble fjordfiske. Siden det skulle blåse opp utover dagen så bestemte vi oss for og begynne i Vatlestraumen. Der oppdaget vi raskt at dette skulle bli en utfordrende dag, med avdrift på hele 1.8knop.
Ombord hos Helge Rune og Ingrid ble det satset på store langer og kilos fiske, det førte til en torsk på 2.46kg. Dette ble også den største fisken som kom opp denne dagen.
Undertegnende hadde med seg William og Espen, vi bestemte oss raskt at vi skulle prøve å gå etter litt arter. Og arter ble det, bare synd det var en person som tok nesten alle. De første timene var det ganske jevnt ombord. Men når Espen får opp en lyr, og når han tar av den så henger det en perfekt kroket sypike på kroken. Da forstår vi raskt kor dette går…….
Etter hvert som timene gikk og det begynte å blåse som metrologene hadde spådd, da var det bare til å komme seg godt i le. Så da avsluttet vi med hvitting og flyndre fiske før tiden var ute, og det var tid for å kjøre inn og veie og telle.
Resultater

1. Espen​​9 Arter og 8.28kg.​​Totalt 44.28p
2. Tommy​​4 Arter og 6.80kg​​Totalt 22.80p
3. William​​3 Arter og 1.10kg​​Totalt 13.10p
4. Helge Rune​1 Art og 2.46kg​​Totalt 6.46p
5. Ingrid​​1Art og 1.04kg​​​Totalt 5.04p

Helge Rune med torsk på 2.46kg

Vil bare få takke alle som var med og gjorde dette til en flott lørdag. Den neste klubbturen går av stabelen søndag 18Mars. Håper da at det er flere som har mulighet til å være med, og gjerne noen nye fjes.

Mvh
Tommy