Klubbtur nr3

                       Klubbkonkurranse tur nr.3

Da var det tid for klubbens 3.konkurransedag.

Turen denne dagen gikk ut fra Hellesøy på en solfylt søndag med lite vind og en del varmegrader i solen. Noen av klubbens medlemmer hadde som mål å bli solbrent denne dagen, tror ikke det målet ble nådd 🙂

Denne gangen gikk vi for storlyren, men den ville ikke være med oss denne dagen. Etter noen timer med jigging etter en lyr som ikke hadde lyst til å være med oss så valgte vi å gå lenger ut i dypet for å få litt større motstand. Her fikk både Stig og Henrik lange på ganske raskt, Henrik med en lange på 15+ og Stig dro opp en lange på 27.5 kg. Vi andre forsøkte å få stor lange på også men ikke alle var like heldige. Noen fikk lange mens noen fikk omtrent ingen ting.

Stig sin lange på 27,5kg

 

Klubbens medlemmer som var med denne dagen var:

Espen Knarvik                                                                                                             Helge Rune Birknes                                                                                                  Henrik Knudsen Vågenes                                                                                                Stig Helland                                                                                                                  Kjell Olav Johnsen                                                                                                      Ingrid Tombre

Resultater for denne flotte dagen ble som følger:

Stig               total 48.0 kg  med 2.arter               56.0 poeng                             Henrik           total 40.5 kg  med 3.arter               52.5 poeng                                        Kjell Olav      total 30.0 kg  med 4.arter               46.0 poeng                                      Helge Rune  total 14.0 kg  med 6.arter               38.0 poeng                           Espen           total 10.5 kg  med 5.arter               30.5 poeng                             Ingrid            total 5.0 kg    med 2.arter               13.0 poeng

Til slutt vil vi gratulere Stig med personlig og klubbrekord på lange med 27.5 kg

Klubbtur nr2

Klubbtur  18 Mars

Søndag den 18 Mars var det igjen tid for klubbtur. Espen og Tommy stilte opp med hver sin båt denne søndagen. Espen hadde med seg Stig og Henrik mens Ingrid og Trond var med Tommy.

Til forandring på hva det pleier å være når vi skal fiske, så var der denne Søndagen et fantastisk fint vær. Vi bestemte oss raskt for at vi skulle prøve vestsiden av Sotra denne dagen. Når vi kom ut og begynte å fiske, så var vi så heldig at vi fikk oppleve flatt hav. Bare synd det ikke varte så lenge.

Vi begynte alle sammen å fiske etter lyr og torsk på grunnene, der var det relativt tomt og etter en liten stund ,så valgte vi alle å dra ut på dypere hav. Der kom det opp noen uer og brosmer, men det manglet på både antall og str. No hadde det i kjent Bjørgvin stil begynt å blåse opp, så da gjør Ingrid, Trond og Tommy generaltabben med at de bestemmer seg for og gå innaskjærs, og får ikke så mye mer den dagen.

Om bord hos Espen fortsatte det med tregt fiske, en og annen fisk kom opp men det helt store manglet. Helt til siste drift, da fant gutta storfiskens rike. Henrik toppet det med lange på ca 20Kg.

Henrik sin lange på 20kg

 

Resultater

 

  1. Stig                     5 Arter og 51.91kg.              Totalt 71.91p
  2. Henrik                 3 Arter og 54.59kg               Totalt 66.59p
  3. Espen                 4 Arter og 49.35kg               Totalt 65.35p
  4. Trond                 3 Arter og 5.1kg                   Totalt 17.10p
  5. Tommy              2 Arter og 6.6kg                    Totalt 14.60p
  6. Ingrid                  2 Arter og 1.94kg                  Totalt  9.94p