Langetur i Vatlastrømmen Søndag 24.01.10 kl. 0900 (fjærasjø og oppatgående sjø)

Deltagere fra Bjørgvin hk: Espen, Tommy og Øistein.
Været var lett overskyet, noe sol, 1m/s og 1 minusgrad.
Denne klubbturen havnet tilfeldigvis på samme dag som BHF hadde sin langefestival, de la seg til fiskeplassene nord og vi la oss i sør for ikke å være iveien for de, men de trakk seg sørover de også og vi valgte å bli.
bhf_langefestivalespen_boat2espen_boat3espen_boat4espen_boatespen_langeespen_tommyfangstenlange16kglangetommyoistein_fastfisktommy2
Vi begynte å fiske i stille sjø og båten drev svært sakte på ca. 80-90m. og det tok ikke lang tid før de første fiskene kom ombord, de første fiskene var ikke lange, men torsk, hyse og lyr.
Etter en time så begynte Espen å hale inn totalt 8 langer, det så ut som rått parti, men han fikk desverre ikke flere langer på slutten av dagen, noen av de var ca. 10 kg.
Tommy begynte med lyrefiske, brosme og en flott hyse, han måtte vente noe på sin lange på ca. 8kg. Tommy fikk flest arter.
Øistein begynte med torsk og hyse, men etter en time så kom den største langen på ca. 16kg. Og Øistein endte opp med 7 langer.
Espen og Tommy hadde med seg frosen rund makrell som hang godt på krokene, de brukte også en del sei som vi fikk som bifangst og det virket godt, Espen prøvde også med sild som agn, men det ga ikke resultater.
Øistein brukt makrellfileter fra butikk, de hang dårlig på kroken, men alikavel effektivt.
Ellers så fikk vi totalt 100kg. 70kg. sløyd fisk og 7 arter.
Artene var Lange, brosme, torsk, sei, hyse, lyr og lusuer.
Vi retter en stor takk til Espen som stilte med båten sin og ny trukket pølser var en klar bonus.
Ref. Øistein Winther.

One thought on “Langetur i Vatlastrømmen Søndag 24.01.10 kl. 0900 (fjærasjø og oppatgående sjø)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *