Klubbtur nr2

Klubbtur  18 Mars

Søndag den 18 Mars var det igjen tid for klubbtur. Espen og Tommy stilte opp med hver sin båt denne søndagen. Espen hadde med seg Stig og Henrik mens Ingrid og Trond var med Tommy.

Til forandring på hva det pleier å være når vi skal fiske, så var der denne Søndagen et fantastisk fint vær. Vi bestemte oss raskt for at vi skulle prøve vestsiden av Sotra denne dagen. Når vi kom ut og begynte å fiske, så var vi så heldig at vi fikk oppleve flatt hav. Bare synd det ikke varte så lenge.

Vi begynte alle sammen å fiske etter lyr og torsk på grunnene, der var det relativt tomt og etter en liten stund ,så valgte vi alle å dra ut på dypere hav. Der kom det opp noen uer og brosmer, men det manglet på både antall og str. No hadde det i kjent Bjørgvin stil begynt å blåse opp, så da gjør Ingrid, Trond og Tommy generaltabben med at de bestemmer seg for og gå innaskjærs, og får ikke så mye mer den dagen.

Om bord hos Espen fortsatte det med tregt fiske, en og annen fisk kom opp men det helt store manglet. Helt til siste drift, da fant gutta storfiskens rike. Henrik toppet det med lange på ca 20Kg.

Henrik sin lange på 20kg

 

Resultater

 

  1. Stig                     5 Arter og 51.91kg.              Totalt 71.91p
  2. Henrik                 3 Arter og 54.59kg               Totalt 66.59p
  3. Espen                 4 Arter og 49.35kg               Totalt 65.35p
  4. Trond                 3 Arter og 5.1kg                   Totalt 17.10p
  5. Tommy              2 Arter og 6.6kg                    Totalt 14.60p
  6. Ingrid                  2 Arter og 1.94kg                  Totalt  9.94p

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *